VA Consulting BV zoekt naar Medewerker

Gegevens kantoor

Naam kantoor

VA Consulting BV
0865874062

Adres gegevens

Doornaardstraat
2160 Wommelgem
Antwerpen

Gegevens vacature

Functietitel

Medewerker

Specifieer functietitel

Dossierbeheerder A-Z - al dan niet (Fiscaal) Accountant

Datum indiensttreding

01/05/2024

Functiebeschrijving

V.A. Consulting te Wommelgem zoekt voor de uitbreiding van haar team een DOSSIERBEHEERDER (m/v) met ervaring, die de verantwoordelijkheid krijgt over een aantal eigen dossiers in een aangename werksfeer. En wil je ook graag mee aan de kar trekken? Dan kan je ook onze BIJKOMENDE VENNOOT worden.

Profielbeschrijving

Je hebt de boekhoudkundige en fiscale kennis om de verantwoordelijkheid te nemen over een aantal dossiers? Je helpt graag de klanten verder met hun vragen? Je kan open communiceren met je collega's? Je beschikt over logisch denkvermogen om een dossier echt te optimaliseren, op alle vlakken? Dan ben jij wie we graag mee in ons team opnemen.

Contacteer ons via

V.A. Consulting bestaat dit jaar 20 jaar en is actief in het vinden van de beste adviezen en de juiste oplossingen voor haar cliënteel.
Haar ervaring en expertise is de toegevoegde waarde die de klant ten goede komt.
Haar trouw en groeiend cliënteel bestaat vooral uit dienstverlenende bedrijven: vrije beroepen (geneesheren, architecten, advocaten, tandartsen, …), consultants, managementvennootschappen, vastgoedvennootschappen, …. Hoofdzakelijk vennootschapsdossiers.

Stuur CV en motivatie naar

Interesse? E-mail over jezelf naar info@vaconsulting.be
Info? Bel 0475/68.46.69