BeExcellent

Wat is BeExcellent?

BeExcellent is een altijd en van overal toegankelijke online omgeving.  Resultaat van een samenwerking tussen Scienta en het ITAA. Het is uw platform voor het vastleggen, beheren en publiceren van handboeken, processen en andere relevante informatie.

Als ITAA lid krijgt u gratis toegang tot deze online omgeving via een eigen beveiligde URL op het niveau van uw kantoor.

Waarom er gebruik van maken?

Naast de beroepsdocumentatie vindt u op het BeExcellent platform ook diverse aanpasbare modellen terug die u zullen helpen in het vereenvoudigen en standaardiseren van uw dagelijkse praktijk. Ook (verwijzingen naar) Europese wetgeving, Belgische Koninklijke Besluiten en normen eigen aan het ITAA zijn beschikbaar op het platform.

U beschikt altijd over de meest recente informatie dankzij de updates van het ITAA. Dit alles in een duidelijke en overzichtelijke structuur waarin u dankzij de krachtige zoekfunctie makkelijk uw weg zult vinden.

Wie kan er gebruik van maken?

Elke bestuurder, zaakvoerder of eigenaar van een door het ITAA erkende vennootschap die tegelijkertijd ook erkend extern lid is kan een aanvraag indienen.

Voor de stagiairs en Members in Business bestaat er een aparte BeExcellent omgeving aangepast aan hun specifieke noden. Zij kunnen hiertoe een read-only toegang op eigen naam aanvragen via een mail naar de Servicedesk.

Toegang aanvragen

  • Ga naar het ITAA portaal
  • Kies voor het E-loket
  • Klik op Kanto(o)r(en) links
  • Klik op Beheer BeExcellent rechts
  • Klik op de link boven de rode tekstbalk
  • Vul het formulier in dat verschijnt en bevestig.

    De Servicedesk behandelt uw aanvraag met de leverancier Scienta.