Acs Accountants zoekt naar Gecertificeerd fiscaal accountant

Gegevens kantoor

Naam kantoor

Acs Accountants
0437.828.603

Adres gegevens

Grote Baan
2380 Ravels
Antwerpen

Gegevens vacature

Functietitel

Gecertificeerd fiscaal accountant

Datum indiensttreding

Zo snel mogelijk

Functiebeschrijving

Acs Accountants NV is in de Kempen een toonaangevend, dynamisch en snelgroeiend dienstverlenend bedrijf met meer dan 170 gespecialiseerde medewerkers en vestigingen te Ravels, Herentals, Mol, Hoogstraten, Turnhout, Brecht, Loenhout, Geel en Tielt-Winge. Onze onderneming telt onder haar cliënteel zelfstandigen, KMO’s en grote ondernemingen. We bieden hen, naast een volledige verzorging van de boekhouding, een brede waaier van diensten op fiscaal, zakelijk en BTW-technisch vlak. Vele bedrijven vonden reeds de weg naar onze kantoren en hun aantal groeit nog steeds.

Ter uitbreiding van onze kantoren zijn wij op zoek naar een fiscaal accountant ITAA. Ontdek hier alvast hoe werken bij Acs Accountants eruit ziet.

Als fiscaal accountant ITAA ben je het eerste contact met je cliënt en beheer je zelfstandig de accountancy-dossiers, dit zowel op kantoor als ter plaatse bij de cliënt. Je bent verantwoordelijk voor het tijdig vervullen van fiscale en statutaire verplichtingen van je dossiers. Werk je als fiscaal accountant ITAA? Dan coördineer je de werkzaamheden van dossierbeheerders.

Profielbeschrijving

Als fiscaal accountant ben je in het bezit van volgende talenten:

✚ Je hebt enkele jaren relevante ervaring in de accountancy en het bedrijfsleven
✚ Je beschikt over de erkenning als accountant ITAA
✚ Je bent nauwkeurig, sociaal in de omgang, je hebt zelfdiscipline en kunt omgaan met stress
✚ Je hebt een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid
✚ Je hebt de bekwaamheid om medewerkers aan te sturen
✚ Je engageert je voor een langdurige samenwerking
✚ Je vindt het normaal dat je als accountant, en meer specifiek in de wereld van de ITAA, constant moet bijblijven. Je hebt een grote interesse voor fiscaliteit, en permanente vorming is dan ook geen probleem
✚ Je beschikt over een diploma universitair of hoger onderwijs in een boekhoudkundige en/of fiscale richting

Contacteer ons via

Interesse in deze vacature als fiscaal accountant ITAA? Staat deze job jou op het lijf geschreven? Aarzel dan niet om te solliciteren via sollicitaties@acs.be en wie weet werk jij binnenkort bij Acs als fiscaal accountant ITAA.

Stuur CV en motivatie naar

Stuur jouw CV en motivatie naar sollicitaties@acs.be.