HLB Sefico zoekt naar Gecertificeerd belastingadviseur

Gegevens kantoor

Naam kantoor

HLB Sefico
0438.341.713

Adres gegevens

Berchemstadionstraat
2600 Berchem
Antwerpen

Gegevens vacature

Functietitel

Gecertificeerd belastingadviseur

Specifieer functietitel

Voor ons kantoor te Antwerpen zijn we op zoek naar een Senior Tax Consultant/Manager met passie voor fiscaliteit.

Datum indiensttreding

asap

Functiebeschrijving

Ben je iemand die commercieel ingesteld is, met een passie voor fiscaliteit, graag mensen coacht en een echte teamleider?
Dan ben jij misschien dat talent waar wij naar op zoek zijn! Lees even verder en oordeel zelf…

Ons verhaal

HLB Belgium is een kwaliteitsvol bedrijf gespecialiseerd in audit, accountancy en tax. Wij zijn een groeiend bedrijf met een duidelijke missie: alle bedrijven, van KMO’s tot multinationals, een waardevolle/bruikbare oplossing bieden op financieel, administratief, fiscaal en juridisch vlak. Samen met ons multidisciplinair team van specialisten staat ‘meedenken met onze klant’ en het geven van ‘advies op maat’ hier centraal.

Sinds de oprichting in 1925 telt HLB ondertussen een 80-tal medewerkers verspreid over vijf vestigingen in Antwerpen, Brussel, Charleroi, Kortrijk en Luik en is actief lid van het internationaal netwerk HLB – The Global Advisory and Accounting Network. Ons kantoor te Antwerpen is gelegen in het bedrijvencomplex aan ‘het rooi’ te Berchem waar 40 dynamische medewerkers het beste van zichzelf geven.

Jouw verhaal

• Je zal de junior en senior fiscalisten aansturen voor het uitwerken en opstarten van de opdracht: je geeft duidelijke instructies hoe de opdracht moet aangepakt worden. Je zal de specifieke boekhoudkundige, juridische en fiscale aspecten bespreken.
• Je zal bij elke opdracht de prestaties van de junior/senior fiscalisten in de opdracht moeten evalueren, de operationele dossiers reviewen en de nodige feedback geven teneinde hun prestaties waar nodig te doen verbeteren.
• Je controleert finaal het dossier en de rapportering, vooraleer alles te overhandigen aan de klant.
• Administratieve opvolging van de diverse fiscaliteitsopdrachten: Dit houdt in het beheer in ons CRM systeem van klanten- en projectgegevens, het opmaken van de planning en offertes, het voorbereiden van de facturatie, het opvolgen van de betalingen door de klanten.
• Je zal bij de klanten waarvoor je verantwoordelijk bent peilen naar hun tevredenheid en hierover intern rapporteren met het oog op de klantenretentie. Zo zorg je voor een goede klantenbinding. Verder voer je speciale opdrachten uit. Daarnaast zal je, in je contacten met de klant, detecteren welke de klantbehoeften zijn, waarvoor de andere diensten van de groep HLB een oplossing kunnen aanbieden.
• Je wordt verondersteld op gestructureerde wijze contacten te leggen met potentiële klanten/prospecten, te detecteren wat hun behoeften zouden kunnen zijn en in algemene termen commercieel werk te verrichten. Je bereidt je graag voor op nieuwe uitdagingen binnen de groep HLB en je neemt op termijn meer en meer entrepreneurship.

Profielbeschrijving

Jouw troeven

-Je hebt minstens 5 à 6 jaar ervaring als senior fiscalist.
-Expertise in vennootschapsbelasting is vereist
-Je moet in deze functie belastingconsulent zijn, lid van het ITAA, teneinde tegenover de klant alle waarborgen m.b.t. deontologie en permanente vorming te kunnen garanderen.
-Je bent woonachtig in de ruime omgeving van Antwerpen.
-Je bent een commercieel ingestelde persoon. Je gaat regelmatig op klantenbezoek om een goede relatie met de klant te behouden en stelt gerichte vragen om bijkomende opdrachten te bekomen. Je gaat naar netwerkevents en legt daar contacten met potentiële prospecten.
-Je kan een team leiden en zorgt daar ook voor de goede opvolging. Je bent een echte coach en zorgt voor feedback waar nodig. Je evalueert zowel de technische competenties als de gedragscompetenties. Je spendeert veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling. Je houdt dan ook diverse gesprekken om dit te zien verbeteren.
-Je wordt omschreven als een toegewijd en integer persoon: je stelt alles in het werk om de taken tot een goed einde te brengen en streeft de beste kwaliteit na. Nauwkeurigheid en de tijd nemen om alles goed na te kijken is hier essentieel.
-Flexibiliteit is jouw nummer 1. Deadlines behalen zijn ‘jouw ding’.
-De Nederlandse taal is je habitat en je kan je vlot behelpen in het Frans en Engels
-Je bent volledig mee met het digitale tijdperk en hebt goede kennis van MS Office

Onze troeven

Je werkt mee aan de uitbouw van een dynamisch en groeiend bedrijf. Dat staat garant voor veel variatie, verantwoordelijkheid, een persoonlijkere werksfeer en ontwikkelingskansen.
Waardering, een grote betrokkenheid en een goede work-life balance zijn hier bij ons essentieel! Dit vertaalt zich in thuiswerk en de mogelijkheid tot flexibele werktijd.
Tomeloze inzet en mooie resultaten belonen we graag. Hierbij houden we rekening met wat voor jou belangrijk is. Maar vooral: bij ons kom je terecht in een leuke omgeving met een super team.

Contacteer ons via

Wil je na het lezen van deze vacature meetellen in ons bedrijf?

Doe dan de CompanyMatch via volgende link: www.companymatch.me/engage/scan/index.html?cid=419dccfa-a763-4f37-90e1-44af8e7b7218&ys_language=nl&ref=https://hlb.be/

CompanyMatch geeft ons een indicatie of je matcht met onze bedrijfscultuur en onze waarden. Wij leven in de overtuiging dat een medewerker die zich perfect met ons bedrijf kan identificeren véél gelukkiger is.

Scoor je meer dan 75%?

Kruip dan in je digitale pen en stuur snel je CV, motivatiebrief en fiche CompanyMatch naar hanne.vandevelde@hlb.be.

Stuur CV en motivatie naar

hanne.vandevelde@hlb.be, op het telefoonnummer 03/449.97.57 of rechtstreeks via de jobsite : www.hlbcareers.be/