SBB Accountants & Adviseurs zoekt naar Overige

Gegevens kantoor

Naam kantoor

SBB Accountants & Adviseurs
04201770841

Adres gegevens

Diestsevest
3000 Leuven
Vlaams Brabant

Gegevens vacature

Functietitel

Overige

Specifieer functietitel

corporate finance consultant - hoofdzetel Leuven

Datum indiensttreding

1/10/2022

Functiebeschrijving

Om ons team in het kenniscentrum op de hoofdzetel te Leuven te versterken, zijn we op zoek naar een corporate finance consultant.

In samenwerking met de productmanager en de collega’s/adviseurs uit het kantorennet bouw je het corporate finance aanbod (bedrijfsovernames, waarderen van ondernemingen, financieel-strategisch advies, begeleiding bij financiering, …) van SBB verder uit.
Je speelt een belangrijke rol in de inhoudelijke uitwerking van het adviestraject van opleiding tot documentatie, over implementatie, organisatie en promotie tot de uiteindelijke evaluatie van onze consultancy services.

Profielbeschrijving

Je volgt de trends in de wereld van Corporate Finance op de voet en rapporteert hier intern over. De kennis die je verzamelt, deel je met collega’s en klanten.
Je werkt actief mee aan de implementatie van nieuwe projecten en producten waarbij je inbreng in interne werkgroepen sterk gewaardeerd wordt.
Je geeft regelmatig interne en externe opleidingen binnen het kennisdomein Corporate Finance (waarderingen, financiële plannen, financiële analyse, bedrijfsovername, …).
Je schrijft (mee aan) blogs, artikels wegwijzers, …
Je ondersteunt het gebruik van de tools die specifiek ontwikkeld of aangekocht werden in het kader van de financieel-strategische adviesverlening.
Je werkt je in in het Vlaamse/Belgische/Europese subsidielandschap en je ondersteunt inhoudelijke en administratief het gebruik van de KMO Portefeuille voor de SBB-adviesverlening.
Je biedt inhoudelijke ondersteuning aan de Corporate Finance consultants en medewerkers van de kantoren.

Contacteer ons via

hr@sbb.be

Stuur CV en motivatie naar

www.werkenbijsbb.be/nl/vacatures/corporate-finance-consultant-hoofdzetel-leuven-0