SAM BRONDEEL BV te ERPE-MERE zoekt naar Fiscaal accountant

Kantoor gegevens

Naam kantoor

SAM BRONDEEL BV te ERPE-MERE
BE0807 108 690

Adres gegevens

Gentsesteenweg
9420 ERPE-MERE
Oost-Vlaanderen

Job gegevens

Job titel

Fiscaal accountant

Specify job title

Dossierbeheerder Fiscaal Accountant

Date of employment

Onmiddellijk of na opzegperiode

Functiebeschrijving

Ons kantoor is gevestigd langs de Gentsesteenweg te Erpe-Mere in een aangename groene werkomgeving met veel licht en een aangename tuin.
Met een team van jonge, gedreven mensen behartigen wij de belangen van een gediversifieerd klantenbestand. Hierdoor komen er in ons kantoor veel verschillende aspecten van het beroep aan bod. We hebben het pad verlaten van de gangbare droge, strenge accountancy sfeer en zijn vertrokken vanuit een hedendaagse kijk op cijfers met een persoonlijke aanpak van cliënten.

Als accountant bouw je mee aan het digitaliseringsproces van de administratie van onze klanten en zie je erop toe dat ze hun fiscale verplichtingen tijdig vervullen. Je verwerkt en analyseert hun cijfers regelmatig zodat er real-time adviezen kunnen gegeven worden. Je bent gedreven, werkt nauwkeurig en je leert graag bij. Bovendien kijk je ernaar uit cijfers om te zetten naar advies.

In een sfeer van vertrouwen, waar je fijn kan samenwerken, leer je het volledige beheer van de dossiers van zowel vennootschappen als eenmanszaken. Maar bovenal kan je rekenen op enthousiaste collega’s.
Als sterk groeiend kantoor zijn wij, om ons team te versterken, op zoek naar een gedreven Accountant of Fiscaal Accountant.

Profielbeschrijving

Spreekt een modern en nieuw kantoor waarbij je zult werken met de nieuwste softwarepakketten je aan? Wil je terechtkomen in een team van jonge, gedreven collega’s die elkaar ondersteunen en begeleiden?

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in accountancy? Wij zullen je helpen, je verder te verdiepen en ontplooien tot expert in jouw vakgebied.

Je krijgt ook de kans om bijscholing te volgen rond de wetgeving en reglementeringen want de learning curve stopt niet.

Tot slot krijg je een mooi samengesteld salarispakket aangeboden dat wordt aangevuld met extralegale voordelen. Jouw verloning zal gebaseerd worden op je inzet, kennis en prestaties.

Contacteer ons via

Heeft deze vacature je interesse gewekt? Mail je CV naar maureen@brondeelfisc.be

Sam Brondeel BV
Gentsesteenweg 290/1
9420 ERPE-MERE

Stuur CV en motivatie

maureen@brondeelfisc.be