Fakts BV zoekt naar Accountant

Officedata [be]

Name office [be]

Fakts BV
BE0757.668.384

Address data [be]

Assesteenweg
1750 Lennik
Vlaams Brabant

Vacancy information [be]

Job title [be]

Accountant

Specifieer functietitel

Senior Accountant Goeroe

Datum indiensttreding

20/04/2022

Function description [be]

» Je ervaring en expertise versterken het professionele imago van Fakts.
» Onze klanten rekenen op je deskundigheid en je arendsblik voor boekhoudkundige en fiscale verplichtingen.
» Met je positieve aanpak geef je als coach menig "motivational speaker" het nakijken.
» Je houdt vinger aan de pols en moedigt tegelijk verantwoordelijkheid en zelfsturing bij je team aan.
» Je draagt bij aan de uitbouw van het klantenbestand en bouwt een hechte vertrouwensband op met je klanten, ook in het Frans of Engels als dat nodig is.
» Je aanstekelijk enthousiasme drijft je ganse team om elke dag tot het uiterste te gaan, met straffe teamresultaten als gevolg.

Profile description [be]

Jouw superkrachten

Je gelooft niet in werken op halve kracht, maar gaat altijd voluit. Dat enthousiasme en die ambitie geef je door aan je team. Je combineert een Bachelor Accountancy-Fiscaliteit of een Master in een economische richting met een eeuwige drang naar nieuwe kennis en ervaringen. Als een inspirerende coach deel je al je inzichten met je team.

Jouw personal touch (op de werkvloer)

Je bent een gedreven trainer en coacht je team naar de top, zonder decibels en zonder stretchoefeningen achteraf welteverstaan 😉. Je praktische en hands-on tips verbeteren de dienstverlening voor de klanten. Daar word jij op jouw beurt weer gelukkig van.

Scoren uit en thuis? Je maakt het helemaal waar.

Jouw extra vonk

Bij Fakts tillen we boekhouding en fiscaliteit naar een hoger niveau. Het [fakts]-verhaal is in alle opzichten een wij-verhaal. Het is het resultaat van gezamenlijke inspanningen waarbij jij als senior goeroe alle kansen krijgt om verder te groeien in je job en jezelf ook verder kan ontplooien.

Kan je een collega een duwtje in de rug geven in zijn/haar eigen professionele ontwikkeling? Met plezier. Je bent bovendien graag een ondersteunend klankbord voor iedereen.

Ons interessant verloningspakket motiveert je om elke dag het beste van jezelf te geven en biedt je perspectief op een duurzame win-win loopbaan als [fakts]-checker.

» Onze groeipaden, met daaraan gekoppelde lonen en extralegale voordelen, zijn duidelijk en transparant: je weet op elk moment waar je staat. Je salaris, conform kennis en ervaring, wordt aangevuld met een netto onkostenvergoeding, hospitalisatie- en groepsverzekering, maaltijdcheques en laptop.
» Vanaf je eerste werkdag ben je ook op de weg meteen een [fakts] ambassadeur. Je bedrijfswagen - mét tankkaart en carwash-abonnement - is al even flitsend als je dienstverlening.
» Wil je weten hoe je bij Fakts de koopkracht van je eindejaarspremie kan optimaliseren? We vertellen je graag alles over ons cafetariaplan aanbod.
» Je persoonlijk begeleidingstraject en onze in- en externe opleidingen, zowel collectief als op maat van je ontwikkelingsdoelstellingen, dragen bij tot jouw groei naar een volwaardig expert.
» Onze kers op de taart: een jaarlijkse bonus in functie van de [fakts] resultaten.

En dan zijn er nog onze extraatjes:

» Je dagelijkse inzet en inspanningen liggen mooi in balans met welverdiende 'me-time' dankzij 32 verlofdagen én glijdende uren.
» Een dagje telewerk plan je makkelijk in na overleg met je collega's.
» Bij ons voel je je zeer snel thuis. Onze jaarlijkse teambuilding, het maandelijkse [fakts] café, de familiedag, ... versterken steevast dat gevoel.

Bij Fakts werken is een beetje als thuiskomen in een warm-professionele sfeer met een gezonde werk-privé balans.

Contact us via [be]

Check, double check? Alle punten afgevinkt?
Solliciteer snel via jobs.fakts.be en vervoeg ons [fakts]-checkersteam!

Wil je graag meer weten over ons? We zijn steeds bereikbaar via mail (info@fakts.be) of telefonisch (02 520 12 72).

Send CV and motivation [be]

Check, double check? Alle punten afgevinkt?
Solliciteer snel via jobs.fakts.be en vervoeg ons [fakts]-checkersteam!