Bilanco BV zoekt naar Medewerker

Kantoor gegevens

Naam kantoor

Bilanco BV
0635562212

Adres gegevens

Dijle
2800 Mechelen
Antwerpen

Job gegevens

Job titel

Medewerker

Specify job title

Dossierbeheerder / Accountant

Date of employment

Overeen te komen

Functiebeschrijving

Ben jij op zoek naar een engagement in een 100% digitaal en bewust-kleinschalig accountantskantoor met een top work-life balance en aandacht voor jouw persoonlijke groei? Solliciteer dan snel!

Wat houdt jouw job bij ons in?

Als dossierbeheerder neem je, volgens onze A-tot-Z-filosofie, op termijn de volledige verantwoordelijkheid op voor de boekhoudkundige en fiscale dossiers van jouw klanten, die steeds consultant of arts zijn:

* Je boekt dagelijks hun aan- en verkoopfacturen, rekeninguittreksels en lonen in. Hierbij investeer je constant in de verdere automatisering van dit proces.
* Je stelt de jaarrekeningen en de aangiftes in de BTW, de personen- en vennootschapsbelasting van jouw klanten op en zodra je hier klaar voor bent, dien je ze zelf ook in. Onder het motto van het ‘vier-ogenprincipe’ controleer je voor deze taak het werk van je collega’s.
* Je verzorgt het dagelijkse contact met jouw klanten. Dit gebeurt vooral via digitale platformen en e-mail. Afhankelijk van je kennisniveau beantwoord en behandel je hun vragen. Indien nodig overleg je hierover met je collega’s.

Als junior word je bij dit alles ondersteund door een individueel begeleidingstraject, waarbij je op je eigen tempo je kennis en vaardigheden in het brede veld van de boekhouding en fiscaliteit op de lange termijn steeds meer uitbreidt en zo complexere taken voor je rekening kunt nemen.

Ook als senior blijf je bij ons echter aan je trekken komen: als je dit zelf wenst, kan je takenpakket in overleg met de bestuurders verder uitgebreid worden naar relatiebeheer, zodat je ook de advies- en de opvolggesprekken met jouw klanten voor je rekening neemt. Ook het ontwikkelen van een fiscale specialisatie of andere taken, rekening houdend met je jouw talenten en interesses, behoren tot de mogelijkheden.

Profielbeschrijving

Wat is jouw profiel?

* Je beschikt minimaal over een bachelor accountancy-fiscaliteit, of hebt een gelijkaardig niveau bereikt door ervaring. Extra kwalificaties (bv. een verwante master of een postgraduaat van de Fiscale Hogeschool) zijn mooi meegenomen, maar geen must.
* Wat ervaring betreft: of je nu al heel wat kilometers op de teller hebt binnen de sector, of dit jaar afstudeert: je sollicitatie is welkom bij ons. We streven immers een mooie mix van junior- en seniorprofielen na.
* Je hebt affiniteit met ICT: je wil op een digitale manier aan boekhouden doen en werkt graag en vlot met de computer.
* Je bent nauwgezet en analytisch: nonchalance rijmt echt niet goed op onze sector.
* Je bent leergierig en staat open voor verandering: je wil je fiscale en boekhoudkundige kennis permanent bijschaven, en ook het onder de knie krijgen van nieuwe programma’s schrikt je niet af.
* Je vindt het in de eerste plaats fijn om zelfstandig en rustig aan je dossiers te werken, maar staat ook klaar als je collega hulp nodig heeft.
* Je hebt een goede beheersing van het Nederlands, vooral schriftelijk.

Contacteer ons via

Wat bieden we je?

* Eerst en vooral: een eerlijk en concurrentieel verloningspakket met extralegale voordelen (bv. bedrijfswagen, maaltijdcheques, telewerkvergoeding, …), dat steeds aangepast is aan je competentieniveau en prestaties.
* Een menselijke arbeidsorganisatie, waarbij we ons uiterste best doen om een fijn en duurzaam werkklimaat op de lange termijn te creëren, o.a. door flexibele uren, géén overwerkcultuur en (evt. na een inloopperiode) structureel telewerk. Ook spreiden we het werk zo gelijkmatig mogelijk over het jaar, waardoor deadlinepieken zo veel mogelijk uitgevlakt worden.
* Heel wat kansen tot het vergroten van je competenties, die – afhankelijk van je specifieke profiel – kunnen bestaan uit persoonlijke begeleiding en/of opleiding. Ook het behalen van je ITAA-erkenning is een mogelijkheid.
* De verantwoordelijkheid over een mooie klantenportefeuille, en het vertrouwen om die op een autonome manier te beheren.
* Een stabiele en werkzekere werkplek met korte communicatielijnen en een opperbeste sfeer: bij ons is niemand een nummer en hoor je er echt bij.

Stuur CV en motivatie

Heb je interesse?

* Stuur dan je CV met een kort begeleidend mailtje zo snel mogelijk naar koen AT bilanco PUNT be.
* Op dit adres kun je ook terecht mocht je nog vragen hebben omtrent de vacature.