Ben Peeters _ Businessminds zoekt naar Fiscaal accountant

Kantoor gegevens

Naam kantoor

Ben Peeters _ Businessminds
0454236053

Adres gegevens

Fazantenstraat
3940 Hechtel
Limburg

Job gegevens

Job titel

Fiscaal accountant

Specify job title

vennoot/partner

Date of employment

Wanneer de neuzen in dezelfde richting staan

Functiebeschrijving

Bent u op zoek naar een unieke kans om deel te nemen in een bloeiend accountantskantoor? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en een kans om uw ondernemersdroom te verwezenlijken? Zoek niet verder! Dit is uw moment!

Profielbeschrijving

Ons kantoor is een gevestigde speler in de Noord-Limburgse accountancymarkt en heeft een solide reputatie opgebouwd door de jaren heen. Met onze sterke merknaam en uitstekende klantenservice hebben we een loyale, kwaliteitsvolle klantenkring opgebouwd die blijft groeien.

We zijn op zoek naar een vennoot/partner die onze mensgerichte visie deelt en waarmee een wederzijdse versterking kan ontstaan. Als partner krijg je de kans om de vruchten te plukken van onze sterke basis en ons team van ervaren professionals.
Je krijgt ook de mogelijkheid om onze diensten op een innovatieve wijze te verbreden en uit te diepen, nieuwe markten te verkennen en onze bestaande klantenkring uit te breiden.

Als vennoot/partner wordt u verder ondersteund door ons deskundige team en geniet u mee van onze kennis en ervaring. Als partner krijgt u niet alleen toegang tot onze beproefde operationele systemen en ruime, moderne en comfortabele infrastructuur, maar ook tot ons marketingmateriaal en netwerk.

Als u geïnteresseerd bent om ons bloeiend kantoor volledig over te nemen is dat (op termijn) ook bespreekbaar. Desgevallend zijn we bereid om te blijven samenwerken en te ondersteunen in uw nieuwe rol om de continuïteit voor klanten en personeel gegarandeerd te krijgen.
Het belangrijkste vind ik om de toekomst van ons kantoor samen vorm te kunnen geven en de innovatie van de dienstverlening verder te zetten.

Contacteer ons via

Neem vandaag nog contact met ons op. Samen kunnen we de volgende stappen bespreken en kijken hoe we jouw ondernemersdromen werkelijkheid kunnen maken!

info@benpeeters.be

Stuur CV en motivatie

Wij kijken er naar uit om van u te horen!