aternio finance zoekt naar Accountant

Gegevens kantoor

Naam kantoor

aternio finance
BE 0456.045.401

Adres gegevens

Zwaarveld
9220 Hamme
Oost-Vlaanderen

Gegevens vacature

Functietitel

Accountant

Specifieer functietitel

Senior Advisor Finance (Senior Accountant)

Datum indiensttreding

onmiddellijk

Functiebeschrijving

Bij aternio zijn we gepassioneerd door finance & legal. Met ondernemingszin en kennis van zaken bieden wij ongemeen kwalitatief advies voor profit- en non-profitorganisaties, maar ook voor particulieren. Wij gaan verder waar de rest blijft hangen en zeggen telkens weer waar het op staat. Helder en to the point, zonder blad voor de mond.

Excellentie, efficiëntie en empathie zijn onze kwaliteiten, passie voor uitmuntendheid is onze brandstof en klanttevredenheid blijft onze eeuwige motivatie. Als winnaar van de Exact Cloud Award én Officium Universalis Awards houden we graag een messcherpe focus op innovatie en werken we uiteraard helemaal digitaal. Bovendien kunnen we als lid van PrimeGlobal, een wereldwijde associatie van onafhankelijke middelgrote accountantskantoren en bedrijfsadviseurs, als betrouwbare, lokale partner op internationaal niveau zaken doen. Genoeg over ons, want voor onze vestiging in Hamme zijn we op zoek naar een Senior Advisor Finance.

Binnen een open en informele cultuur doe je waar je zo razend goed in bent: steeds weer diezelfde kwalitatieve en zorgvuldige afwerking van je klantendossiers. Hierbij krijg je vanzelfsprekend ondersteuning van onze Advisors Finance, allemaal topcollega’s trouwens. Je doet aan uiteenlopende accountancy- en taxwerkzaamheden, zoals het controleren van de (digitale, ahja) boekhouding van je klanten, jaarrekeningen, balansen en tussentijdse rapportages opstellen, advies verlenen over allerlei fiscale zaken en begeleiden en informeren van je klanten. Zalig, toch?

Profielbeschrijving

Het moet wel klikken, natuurlijk. Lid zijn van het ITAA zou wel de max zijn, en omdat niet elke klant hier zomaar achter de hoek woont komt je rijbewijs ook soms van pas. Dat je minstens vijf jaar relevante ervaring hebt in een accountantskantoor met veel minder swag en een economische opleiding (bij voorkeur) op master-niveau hebt genoten, eventueel aangevuld met een bijkomende specialisatie in fiscaliteit, vinden we voor zo’n job een perfecte basis.
Talent is niet goedkoop, dat weten we. Naast al de oohs en aahs krijg je er ook nog onze no-nonsense werksfeer helemaal voor niks bij, een uitgebreide knowledge base en opleidingen op jouw maat, een fantastische work-life balance én een competitief verloningspakket met extralegale voordelen. Het draait immers allemaal om die glimlach tot achter uw oren, en dat weten we maar al te goed.

Contacteer ons via

Onze sollicitatieprocedure: die hebben we niet. Je hebt een gesprek met één van onze managing partners, de volgende keer dat je bij ons aan tafel zit is met een loonvoorstel. Geen assesments of vervelende testen, wij praten met mensen.

Stuur CV en motivatie naar

Stuur je curriculum met foto en motivatiebrief nu naar k.muylaert@atern.io