All About Figures zoekt naar Medewerker

Gegevens kantoor

Naam kantoor

All About Figures
0833900486

Adres gegevens

Marialei
2018 Antwerpen
Antwerpen

Gegevens vacature

Functietitel

Medewerker

Specifieer functietitel

Medewerker accounting & audit – Deeltijds

Datum indiensttreding

01/10/2022

Functiebeschrijving

Medewerker accounting & audit – Deeltijds +/- 24 uur per week

Ons even voorstellen, wij zijn ALL ABOUT FIGURES en ALL ABOUT AUDIT, of anders gezegd Luc en Nadja. Noem ons een jong en dynamisch team met zin om te groeien, zowel professioneel als persoonlijk!
Wij zoeken jou, een minstens even dynamisch iemand met een goede zin voor humor en goesting om mee in ons verhaal te stappen.

Een greep uit jouw takenpakket…
Wij hebben jou hulp echt nodig om onze kantoororganisatie verder uit te werken en ze up-to-date te houden.
Daarnaast ben je mee verantwoordelijk voor het inboeken van aan- en verkoopfacturen en financiële verrichtingen. Je bereidt de BTW aangiftes en de BTW listing voor. Ook rapportering voor onze klanten voorbereiden behoort tot het takenpakket, evenals aangiftes in de personen- en vennootschapsbelasting voorbereiden.
Verder zal je auditwerkzaamheden assisteren. Dit houdt onder andere in dat je de administratieve opvolging verzorgt, klanten- en leveranciersconfirmaties opvolgt, meewerkt aan de controleprogramma’s.
We laten je niet aan je lot over, al deze taken worden in onderling overleg gedaan met de bedoeling om je te laten groeien in beide werelden. Wij kunnen je de geneugten van de cijfers zeker overbrengen! Trouwens, het is een nieuwe functie binnen ons jong bedrijf dus je kan er zelf vorm en kleur aan geven.
Digitalisering op alle vlakken is waar wij in geloven, wat ook maakt dat dit ook gecombineerd kan worden tussen werken op kantoor en thuiswerken. Wij zijn daar zeer flexibel in en staan open voor alle mogelijke samenwerkingsvormen waarin jij jou het best kan vinden. Natuurlijk wil dit ook zeggen dat enige affiniteit met IT wel wenselijk is.
Enige ervaring met accounting is wel aangewezen, leergierigheid zal zeker geapprecieerd worden.
Je kan ons vinden op de Marialei 11 bus 5 (tweede verdieping) te Antwerpen

Bij een tas koffie kunnen we je zeker nog met meer enthousiasme ons voorstellen en jou leren kennen. Wie weet wordt een het een mooie samenwerking waar we graag naar uitkijken.

Nadja & Luc

Profielbeschrijving

Enige ervaring met accounting is wel aangewezen, leergierigheid zal zeker geapprecieerd worden.

Contacteer ons via

luc@allaboutfigures.be
nadja@allaboutfigures.be

Stuur CV en motivatie naar

luc@allaboutfigures.be
nadja@allaboutfigures.be