A&Co Accountants zoekt naar Medewerker

Gegevens kantoor

Naam kantoor

A&Co Accountants
0463695335

Adres gegevens

Hendrik Van Veldekesingel
3500 Hasselt
Limburg

Gegevens vacature

Functietitel

Medewerker

Specifieer functietitel

Senior Dossierbeheerder

Datum indiensttreding

asap

Functiebeschrijving

Creatief met complexiteit: je duikt in de meest uitdagende dossiers. Grote en fiscaal gecompliceerde opdrachten schrikken je niet af, integendeel! Of het nu gaat om vennootschappen die net een splitsing hebben ondergaan, complexe herstructureringen van een bedrijf of meerdere vennootschappen die in een groep moeten worden geboekt – jouw expertise maakt hier het verschil.
Coachen en inspireren: je rol bestaat uit het begeleiden van het team van dossierbeheerders. Elke week zit je samen met hen om te bespreken waar ze tegenaan lopen en geef je technische ondersteuning waar nodig. Als een mentor help je hen vooruit met hun dossiers, bied je persoonlijke begeleiding en zorg je ervoor dat ze (net als jij vroeger) kunnen groeien in hun vakbekwaamheid.
Je vormt niet alleen een toegankelijk aanspreekpunt voor alles wat boekhoudkundig is binnen het kantoor, maar je onderhoudt ook regelmatig contact met je klanten. Hetzij via Teams, telefonisch of in levenden lijve.
Je beheert je eigen dossiers, waarbij je de vrijheid hebt om je werk naar eigen inzicht in te delen.
Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor de technische intake van nieuwe dossiers, waarbij je deze dossiers leert kennen en optimaliseert alvorens ze door te geven aan een van onze dossierbeheerders.
Altijd daar waar je nodig bent: midden tussen het team van dossierbeheerders op het eiland. Dit zodat je vragen ad hoc kunt beantwoorden en direct kunt inspringen wanneer je ziet dat iemand ergens mee worstelt. Niet alleen top voor de efficiëntie, maar ook het teamgevoel!

Profielbeschrijving

A&Co zoekt iemand met 5 tot 10 jaar relevante ervaring in de boekhouding. Een specifiek diploma is minder van belang, je praktijkervaring en kennis wegen des te zwaarder!
Hoewel ervaring met Adsolut geen vereiste is, zien we graag dat je affiniteit hebt met digitale tools en processen. Ons kantoor streeft ernaar helemaal mee te zijn met de digital wave. Ben je digitaal onderlegd en kan je ons team bijstaan in het verder vereenvoudigen en optimaliseren van processen? Dan is dit een zeer fijn pluspunt!
Je hebt graag klantencontact en staat stevig in je schoenen, vooral wanneer je klanten adviseert over de risico’s van het opzoeken van fiscale grenzen.
Hier werk je in een team dat zowel nauwkeurigheid en efficiëntie, als goede relationele vaardigheden waardeert. Leiderschapskwaliteiten kunnen zeker van pas komen.
Een collegiale, ondersteunende aanpak waarbij je openstaat om anderen te helpen en van elkaar te leren, is precies wat we bij A&Co zoeken. Ons team waardeert namelijk ervaring en kijkt op naar diegenen die met kennis en drive hun vak uitoefenen en trots zijn op hun werk. Jij dus!

Contacteer ons via

www.aenco.be

Stuur CV en motivatie naar

www.aenco.be