Acctive zoekt naar Accountant

Gegevens kantoor

Naam kantoor

Acctive
0898.193.769

Adres gegevens

Oude Leeuwenrui
2000 Antwerpen
Antwerpen

Gegevens vacature

Functietitel

Accountant

Specifieer functietitel

Senior Accountant

Datum indiensttreding

eerst mogelijke datum

Functiebeschrijving

Bij Acctive weten we dat onze klanten belangrijk zijn, maar onze medewerkers nog belangrijker.

Daarom bouwen we vandaag aan een organisatie waar je kan inzetten op je sterktes en ondersteund wordt in de zaken waar je minder sterk in bent of die je minder graag doet.

Ben je graag commercieel bezig en krijg je energie van klantencontact of duik je liever in de cijfers en is klantencontact niet je ding?
Wil je je specialiseren in een vakgebied of liever een bredere kennis over meerdere vakgebieden uitbouwen?
Werk je graag aan speciale opdrachten zoals rapporteringen, waarderingen, financieringen of blijf je liever bij het maken van balansen?
Bouw je graag langdurige klantenrelaties uit of zie je graag veel verschillende klanten en sectoren gedurende de opstart van de samenwerking?

We willen samen met jou uitzoeken waar je sterktes liggen, wat je graag doet en waar je energie van krijgt en op deze punten willen we je inzetten. De zaken die je minder graag doet, worden maximaal uitbesteed aan collega’s die deze taken wel graag doen.

Om het team te versterken zijn we op zoek naar iemand met
• een opleiding in Accountancy/fiscaliteit
• minimum 4 jaar ervaring in een accountantskantoor
• ITAA stage aangevat of al afgerond
• Digital minded
• Leuk om mee samen te werken

Je komt terecht in een jong en dynamisch team met een toffe sfeer. We houden van een open communicatie en hechten belang aan de work-life balance. Daarom zijn thuiswerken en flexibele uren een evidentie.

Na enkel jaren focus op de interne organisatie, zijn we nu terug klaar om te groeien en bijkomende vestigingen te openen in de komende jaren via overnames en organische groei. Dus als je de ambitie en passie hebt, kan je binnen 2-3 jaar je eigen vestiging leiden als partner.

We zijn volledig gedigitaliseerd en volgen de nieuwe trends op, maar geloven niet dat je enkel met digitalisering nog een verschil maakt voor je klanten. Real-time-accounting en digitale platformen vormen de basis, maar sinds enkele jaren focussen we op ontzorgen van onze klanten. Administratief worden onze klanten ontzorgd door onze Ondernemers Assistenten. Door de kennis die we in huis hebben, aangevuld met een netwerk van specialisten zijn we een one-stop-shop voor onze klanten. Met alle vragen en uitdagingen kunnen ze bij ons terecht.

We focussen ons als kantoor op de kleinere en middelgrote KMO’s met groeipotentieel waar ons aanspreekpunt ook de beslissingen kan nemen binnen de onderneming. Eénmanszaken komen sporadisch voor. Grote bedrijven doen we liever niet omdat we daar minder een verschil kunnen maken voor de ondernemer.

Profielbeschrijving

• een opleiding in Accountancy/fiscaliteit
• minimum 4 jaar ervaring in een accountantskantoor
• ITAA stage aangevat of al afgerond
• Digital minded
• Leuk om mee samen te werken

Contacteer ons via

Heb jij interesse? Je kan ons bereiken op het algemeen nummer 03 304 04 04 of 03 304 04 01 rechtstreeks telefoonnummer of via e-mail lander@acctive.be.

Stuur CV en motivatie naar

Solliciteren is heel eenvoudig. Stuur je C.V. en motivatiebrief naar lander@acctive.be.