Accountantskantoor Lingier Franky zoekt naar Accountant

Kantoor gegevens

Naam kantoor

Accountantskantoor Lingier Franky
0841.877.945

Adres gegevens

Torhoutsesteenweg
8400 Oostende
West-Vlaanderen

Job gegevens

Job titel

Accountant

Specify job title

Dossierbeheerder en/of vennoot

Date of employment

onmiddellijk

Functiebeschrijving

In ons kantoor hebt u het beheer van uw dossiers volledig in eigen handen. U hebt rechtstreeks contact met de klant en werkt het dossier volledig af. U staat er echter niet alleen voor en kan steeds beroep doen op uw collega's. Uw dossiers zijn gevarieerd en bestaan zowel uit eenmanszaken als vennootschappen. Wij zijn gevestigd te Oostende en te Veurne en werken in een team met 7 collega's. Waar mogelijk proberen wij ook zo veel mogelijk mee te springen op de trein van digitalisering. Indien interesse bestaat ook de mogelijkheid om vennoot te worden in ons kantoor.

Profielbeschrijving

U hebt interesse in de laatste fiscale evoluties en bent bereid hiervoor opleiding te volgen. U bent discreet en kan zelfstandig functioneren in uw job. Dankzij uw goed ontwikkelde sociale vaardigheden en uw positieve ingesteldheid, kunt u het goed vinden met allerlei mensen. Stress is voor u een drijfveer om vooruit te gaan, maar u blijft ook dan kritisch en alert, dan is deze job iets voor U.
Wij bieden u een vast job in voltijdse of 4/5 betrekking met een aantrekkelijke verloning. Uw collega's zijn positief ingesteld en hechten belang aan een goede sfeer.
Wonen in de omgeving van Oostende en/of Veurne is zeker een pluspunt.

Contacteer ons via

Contacteer ons telefonisch op het nummer 059/27.49.98 of per mail lingier.franky@comalin.be. Uiteraard mag u ook een brief schrijven naar Accountantskantoor Lingier Franky, t.a.v. Lingier Franky, Torhoutsesteenweg 226 te 8400 Oostende.

Stuur CV en motivatie

Hebt u interesse om deel uit maken van ons team? Vergeet dan zeker niet om uw CV en/of motivatiebrief te sturen of kom geheel vrijblijvend op gesprek.